Italienska stöveltillverkaren Fabbri har funnits sen 1924 och gör fantastiska handgjorda stövlar. Det är extra roligt att ett sådant klassiskt företag tagit fram ett par helt veganska stövlar som du dessutom kan måttbeställa.

Because of their synthetic materials and construction, they are more difficult to damage and easier to clean. The vegan leather, a result of many years of research and development, allows for air flow and has antimicrobial properties.

Fratelli Fabbri is dedicated to reducing its carbon footprint while increasing actual Fabbri footprints in show and training arenas around the world.

Stövlarna har testats i över ett år av bland annat Lillie Keenan och håller samma höga kvalitet som deras andra stövlar. Måttbeställning tar ca 3 veckor.

Jag hoppas få fram fler bilder och ett pris inom snar framtid.

Fabbri Boots Instagram.