Svenska K9 Horse känns fortfarande relativt nya på marknaden men företaget har faktiskt funnits ända sedan tidigt 70-tal. Till en början med produkter på humansidan men eftersom familjen hade ett stort djurintresse började de med tiden utveckla produkter även till djur. 1993 lanserades första produktserien för hundar och katter.

År 2011 utvecklades de första produkterna för häst. Ett testset skickades ut och när en tränare i USA sa att det var de bästa produkterna han någonsin provat lanserades K9 Competition Horse 2.0. Idag finns K9 över så gott som hela världen och har det mesta du behöver för att piffa till din häst.

Produkterna innehåller naturliga råvaror som är noga utvalda och allt tillverkas i Sverige. K9 är dessutom ett av få företag som har ett slutet kretsloppssystem vilket innebär att de inte har några utsläpp! YAAAY miljötänk!

K9 sponsrar många kända ryttare, senaste ryttare till teamet var Henrik von Eckermann. Världsdominans incoming?

K9 Horse Instagram.