Freejump har i samarbete med Penelope Leprovost tagit fram en ridstövel exklusivt för kvinnor – Foxy. Stöveln är av tyskt vattenavvisande svart läder och har bronsfärgade detaljer. Priset ligger på drygt 6000:-

Freejump Foxy.

Andra finurligheter är dragkedja både fram och bak, magnetfäste upptill, gummisula och tre olika lägen för sporren baktill.


Finns även i herr-/unisexmodell Liberty One som jag personligen tycker är snyggare! Tyvärr är minsta storlek på den 40 och det blir för stort även om jag skulle ha 6000 över. Det har jag inte.

Freejump Liberty One.

Om det är fler än jag som minns Veredus stövel Guarnieri så tror jag vi kommer se ungefär lika många av dessa – läs få. Dels på grund av priset och dels på grund av att den har två dragkedjor. Vad pajar först på dina stövlar? Jo dragkedjan.

Freejump Instagram.